Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2009

Σήμερα Τέταρτη 28/1 στις 19:00 όλοι στο πάρκο Πατησιών και Κύπρου!

Μετά την σημερινή επίθεση που δεχθήκανε οι κάτοικοι τις περιοχής από μπράβους και χρυσαυγίτες οι κάτοικοι τις περιοχής κάνουν έκκληση για βοήθεια προς όλες τις κατευθύνσεις.
Χρειάζονται βοήθεια για να μπορέσουν να προστατέψουν το πάρκο τους.
Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε όλοι ότι σήμερα το βράδυ είναι η τελευταία προθεσμία που έχουν για να υλοποιήσουν το απάνθρωπο έργο τους αφού αύριο οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει να βοηθήσουν θα καταθέσουν ένσταση διακοπής των εργασιών.
Άρα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να κρατήσουμε το πάρκο για άλλο ένα βράδυ δεν πρέπει να καταφέρουν να το περιφράξουν γιατί τότε οι νομοθεσία έχει παραθυράκια που θα τους επιτρέψουν να ολοκληρώσουν το έργο τους.
Πρέπει να υπάρχουν όσο τον δυνατόν πιο οργανωμένα άτομα στο χώρο μιας και οι επίθεση που αναμένουν οι κάτοικοι θα πραγματοποιηθεί με ματ, μπράβους και χρυσαυγίτες πράγμα που κάνει την κατάσταση ακόμα ποιο κρίσιμη και επείγουσα.
Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι εκεί ώστε να αποτρέψουμε αυτή την επίθεση με την παρουσία ή και να την απωθήσουμε αν χρειαστεί με την αποφασιστικότητά μας.
Ήδη στον χώρο έχουν ξεκινήσει και οργανώνονται φέρνοντας κασμάδες και άλλα εργαλεία δενδροφύτευσης.
Ελπίζουμε να σας έχουμε στο πλευρό μας σε αυτόν τον αγώνα.
Η χούντα τους δεν πρέπει να περάσει.

Επείγον τώρα! Πάρκο Κύπρου & Πατησίων

Από τις 6 το πρωί μαζεύτηκε σκυλολόι στην Κύπρου και Παητσίων: παρακρατικοί, ασφαλίτες από το τμήμα της Κυψέλης, ο "κύριος" Λαγός (παράταξη Κακλαμάνη), Χρυσαυγίτες, και αφού βιαιοπράγησαν εναντίον των λίγων ανθρώπων που ήταν περιφρούρηση, ξανα-ισοπέδωσαν το πρώην παρκάκι. Μέχρι πριν λίγο, και αφού είχαν φτάσει πια και τα ΜΑΤ, σημειώνονταν αψιμαχίες με τους μπάτσους που είχαν περιορίσει τον κόσμο που υπερασπίζεται το δικαίωμα σε 2 στρέμματα πρασίνου στο απέναντι πεζοδρόμιο...

περισσότερες πληροφορίες
κι εδώ...

Κατάληψη στην Επιθεώρηση Εργασίας στην Αγ. Παρασκευή